DİDİM DEVLETHASTANESİ DOKU VE ORGAN BAĞIŞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
07 Kasım 2022

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Doku ve Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Didim Kaymakamlığı öncülüğünde  hastanemizde tören ve etkinlik düzenlenmiştir. Törene Didim Kaymakamı Can Kazım KURUCA, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı  Op.Dr.Reha ARSLAN, Didim Garnizon Komutanı Albay Ali SAÇAN, Didim Belediye Başkanı A. Deniz ATABAY, Didim İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ali ÖZTÜRK, Hastane Başhekimi Op. Dr. Ethem BİLGİÇ, ilçe kurum müdürleri ile sağlık çalışanları ,öğrenciler ve vatandaşlar katılmıştır.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ethem Bilgiç ve Didim Kaymakamı Can Kazım KURUCA doku ve organ bağışının önemini içeren konuşmalar yapmıştır. Daha sonra etkinlik çeşitli sunumlarla devam etmiştir. Etkinlik sonunda Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim sınıflarında Doku ve Organ Bağışı temalı resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve plaketleri ilçe protokolü tarafından verilmiştir. Etkinlik  Hastane yönetimi tarafından hazırlanan ikramların misafirlere ikram edilmesi ile sona ermiştir.