İhale İlanı (Diyaliz bidonu ve karton satışı)
13 Mart 2024

İLAN

AYDIN DİDİM DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİNDEN

CİNSİ

DURUMU

MUHAMMEN BEDELİ

MİKTARI

GEÇİCİ TEMİNAT

İHALE TARİH

İHALE SAATİ

Diyaliz Solüsyonu Bidonu

Atık (Geri Dönüşüm Atığı)

83.191,68TL

27.456 Adet

2.495,75TL

19.03.2024

10.00

Karton

Atık (Geri Dönüşüm Atığı)

23.000,00TL

10.000Kg

690,00TL

19.03.2024

10.00

1-       Yukarıda nitelikleri belirtilen menkul mallar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/a maddesine göre ‘’Pazarlık Usulü’’ ile satışa çıkarılacaktır.

2-       İhale yukarıda belirtilen gün ve saatte Aydın Didim Devlet Hastanesi Kurul Odası’nda yapılacaktır. (19.03.2024 tarihinde saat 10.00 da)

3-       İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a.       Bu iş için yatırılan geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu, Geçici Teminat Mektubunun şekil ve içeriğin 2886 sayılı Kanunun 27. Maddesi bu kanun uyarınca yayınlanmış Döner Sermayeli İşletmeler Genelgelerinde belirtilen şartları (süresiz ve limit içi olarak düzenlenecektir, işin özelliği belirtilecek, banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir.) taşıması gerekmektedir.

b.       Gerçek kişilerin;

i.      Tasdikli (T.C. kimlik numarası içeren) Nüfus Hüviyeti Sureti veya aslı ibraz edilmek kaydıyla Nüfus Cüzdan fotokopisi

ii.      İkametgâh Belgesi

c.        Özel Hukuk Tüzel Kişilerin;

i.      İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi ihale saatine kadar vermeleri gerekmektedir.

d.       Kamu Tüzel Kişilerin;

i.      Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.

4-       İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Cumhuriyet Mah. İnönü Bulv. 303 Adres No:1034231249 Didim AYDIN Adresinde bulunan Didim Devlet Hastanesi Satın alma Biriminden ücretsiz olarak görülebilir.İhaleye katılacak olanların 100,00 TL şartname ücretini yatırmaları zorunludur. Makbuzlarını ihale dosyası içinde komisyona sunacaklardır. Satın aldıkları şartnameleri her sayfasını kaşe veya isim ve soy isim yazarak imzalı bir şekilde ihale dosyasına koyacaklardır.

5-       İhaleye katılacakların Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden alınmış Atık Toplama, Çevre İzin ve Lisans Belgesi sahibi olmaları gerekmektedir.

6-       Geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuz veya Bankalardan alınacak Geçici Teminat Mektubu (İhale saatinden önce Aydın İl Sağlık Müdürlüğü HALK BANKASI AYDIN MERKEZ ŞUBESİ İBAN TR42 0001 2009 5330 0006 0000 16 IBAN No'lu hesaba yatırmaları şarttır.).

7-       İhaleye posta ile katılım halinde postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

8-       Teslim, tesellüm ve nakil masrafları ile her türlü vergi, resim, harç vb. giderler istekliye aittir.

9-       Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İLANEN DUYRULUR.