Yeni hastanemizin Ek Bina zemin beton dökümü gerçekleştirildi
28 Mart 2022

Yeni hastanemizin Ek Bina zemin beton dökümü gerçekleştirildi.
Didim ilçemizde 23.278 metre kare kapalı alana sahip, 75 yatak sayılı, 32 poliklinik ve 10 yoğun bakım yataklı Didim Devlet Hastanesi ek bina inşaat çalışmalarına başlandı.
Kış aylarında yerleşik nüfusun giderek artmaya başlaması ve yaz aylarında ise oluşan nüfus yoğunluğuna karşın sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sağlanabilmesi amacıyla geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığımız tarafından ihaleye çıkılan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Didim Devlet Hastanemiz ek binasında yapım çalışmalarında zemin betonu döküldü.
Didim’in sağlık altyapısını güçlendirilecek, daha kaliteli hizmet verilebilecek nitelikli, konforlu hasta odaları, poliklinikler, tam donanımlı ameliyathaneler, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlara sahip olması planlanan bu sağlık üssünün vatandaşlarımıza en kısa zamanda hizmet sunmak için inşaat çalışmalarının hızlı şekilde bitirilmesi hedeflenmektedir.