T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Didim Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Güncelleme Tarihi: 25/11/2021

2021 HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarına katıldık Ödülümüzü aldık..

Sağlık Bakanlığının ev sahipliğini yaptığı 17-20 Kasım 2021 tarihleri arasında  Antalya 'da gerçekleşen "2021 HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı" kapsamında,   gerçekleştirilen ödül töreninde hastanemizin, Teşhis ve tedavi süreçlerinde; dijital kayıt sistemleri, klinik karar destek sistemleri, dijital görüntüleme ve bu görüntülere ulaşım kolaylığı başta olmak üzere bilişim sistemlerinin sağlık alanında kullanımının sağlanabildiği üst düzey seviye olan HIMSS Seviye 6 belgesini almaya hak kazanması nedeniyle , Başhekim Yardımcımız Dr. Halil AKIL' a , İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Meral BİLİR 'e ,Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Bilgi Sistemleri Sorumlusu Mehmet Ali KOŞUM'a ve  hastanemiz HIMSS koordinatörü Murat ÖZBEY'e HIMSS Seviye 6 ödülü Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga TOLUNAY, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. Mahir ÜLGÜ ve HIMSS Türkiye Direktörü Dr. İlker KÖSE tarafından verildi. Hastanemizin dijitalleşmesi sürecinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.