T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Didim Devlet Hastanesi

HASTANEMİZDE ELEKTRONİK TEDAVİ (E-ORDER) VERİLMEYE BAŞLANDI.

Güncelleme Tarihi: 16/12/2020

Didim Devlet Hastanesi olarak hastanemizin tüm hekimleri elektonik tedavi (E-Order) vermeye başlamışlardır. Elektronik tedavi ile hastalara yanlış tedavi verilmesinin önüne geçilmiştir.Aynı zamanda kağıt kullanımınıda ortadan kaldırdığı için Covid-19 tedbirleri kapsamında bulaş riskinide ortadan kaldırmıştır.Bu uygulamanın hayata geçirilmesi esnasında hastanemizde bir takım fiziki değişiklikler de yapılmıştır. Öncelikle Hastane Eczanemizdeki tüm ilaçlar birim doz olacak şekilde barkodlanarak paketlenmiştir. Ayrıca Acil Servis alanına ikinci bir eczane oluşturulmuş ve burada fiziki düzenlemeler yapılmıştır.
Kurumumuz adına hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve tedavi süreçlerine olumlu katkıda bulunan bu uygulamanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm çalışan hekim, hemşire ve diğer personellerimize teşekkür ederim.

Op.Dr. Ethem BİLGİÇ
                                                                                                                   Didim Devlet Hastanesi Başhekimi