Hastanemizde Endoskopi Ve Kolonoskopi Yapılmaya Başlandı
25 Kasım 2020

Didim Devlet Hastanemizde endoskopi ve kolonoskopi işlemleri yapılmaya başlandı.
 Genel Cerrahi Uzmanı ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Ethem BILGİÇ tarafından gerçekleştirilen uygulama ile gastrit, reflü, ülser gibi mideye yönelik hastalıklar ile kolonoskopik inceleme ile de kalın barsak hastalıkları teşhis edilerek tedavileri yapılıyor.

Hastanede ilk defa gerçekleştirilen uygulama ile ilgili olarak Genel Cerrahi Uzmanı ve Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Ethem BILGİÇ; “mide veya bağırsak ile ilgili şikâyetleri olan vatandaşların öncelikle polikliniklere başvurmalarını gerekmektedir. Yapılan ön değerlendirme ve tetkikler neticesinde poliklinik doktorları tarafından uygun görülürse hastalarımıza muayene için randevu verilecek ve çevre hastanelere gitmelerine gerek kalmadan hastanemizde gerekli işlemlerini  yaptırabilecekler"

• didimdh_endoskopi (1).jpg
  • didimdh_endoskopi (2).jpg